Társ a bajban

Hosszabb utak során akár utasként unatkozva, vagy sofőrként vezetve, szinte mindig használjuk a telefonunkat. Vezetés közben természetesen a navigáció miatt, utazás során pedig saját szórakoztatásunkra. Filmnézésre, játékokkal való időtöltésre, zenehallgatásra vagy olyan appok használatára, melyek futtatása sok energiafogyasztással jár, így nagymértékben le tudják meríteni az akkumulátorunkat.

Szerencsére már a vonatokon is találhatunk áramforrást, ugyanúgy, mint az autóban is a szivargyújtót. Mindez nagyszerű, kivéve, amikor rájövünk, hogy nincs nálunk telefontöltő. Elég kellemetlen felismerés tud lenni, hogy például otthon hever az ágyunk mellett. Az is előfordulhat, hogy megsérült és használhatatlan. Ilyenkor szokott az lenni, hogy bezárjuk az alkalmazásokat, a GPS-t, abbahagyjuk a filmezést, a zenehallgatást, csökkentjük a kijelző fényerejét, bekapcsoljuk az energiatakarékos üzemmódot, annak érdekében, hogy minél tovább tudjuk még a lelket tartani a telefonunkban.

Ha szeretnéd ezt az érzést elkerülni, és nem szeretnéd megfosztani magad a telefonod adta élvezetektől, akkor látogass el az Atomking oldalára, ahol minden telefontípushoz megtalálhatod a megfelelő „útitársat”. Rendeld meg könnyedén azt, amire mindig számíthatsz, ha baj van. Itt csakis minőségi termékeket találsz, így nem kell hirtelen felindulásból valami bóvlit venni, ami ideig-óráig képes csak kiszolgálni minket, vagy olyan mértékben árt a telefonodnak, hogy a végén még ő látja kárát. Van egy mondás, mi szerint készülj fel a legrosszabbra. Ez a hétköznapokra is teljesen igaz lehet. Szóval inkább készülj fel, rendelj tartalék töltőt, és tedd a táskádba, vagy az autódba, hogy elkerüld ezt a problémát.