Nyaralás, fesztivál? Előbb ugorj el a szépségszalonba!

Mindjárt itt a fesztiválszezon és a nyaralások időszaka! Muszáj erre a szuper őrült és szuper bulis időszakra a legelőre-látóbban berendezkedni, felkészülni. Ha sátrazásra adod a fejed, akkor készülj föl, hogy néhány igényt lejjebb kell adnod vagy éppen máshogy kell megoldanod, bizonyos dolgokat, mintha otthon a fürdőszobádban lennél.

Nem árt, ha testileg is előkészülsz a teljes szétcsúszásra, őrült sárpartikra és hosszú napokon át tartó sátrazásra, közösségi fürdőzésekre.

Nyaralás, fesztivál? Előbb ugorj el a szépségszalonba!

Persze ehhez eleve lejjebb kell adnod az igényeidet, ha igazi parti- és fesztiválarc vagy. Ne riadj meg a kosztól, mert lemosható, és ne riadj meg a karikás szemeidtől, száraz bőrödtől, mert minden rendbe hozható.

Először is a legjobb, ha fesztivál-kompatibilissé teszed a testedet, ehhez elég a libertyszalon.hu szolgáltatásai közül néhányat igénybe venned, akár egy délután alatt. A szuperszínes haj és extravagáns frizurán át a rövid gatyához illő gyantázáson át a tartós és lekoptathatatlan gél lakkozást is választhatod, a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben és csak a partizással kelljen foglalkoznod.

A bőröndödbe pedig mindenképpen pakolj be egy szemfedőt, füldugót és párnát, hogy nyugodtan tudj aludni, illetve arra az esetre, ha a pihenés mégsem ment volna jól, tárazz be egy két szempakolást, vagy hűsítő szempárnákat. Ha igazán vagány vagy, uborkát is vihetsz magaddal szempakolás gyanánt. Gondoskodj a bőröd hidratáltságáról, ne csak jóféle fröccsökkel, hanem tápláló testápolóval is.

A táplálkozásra is figyelj, igyekezz a fesztiválos tipikus kaják mellett elegendő gyümölcsöt is fogyasztani, így garantáltan jó közérzettel érsz haza.