Mágneses töltőkábel - korszerzű és gyors megoldás a hétköznapokra

Mágneses töltőkábel – korszerzű és gyors

A mágneses töltőkábel egy igen innovatív megoldás. A Macbook felhasználóknak nem kell bemutatni, hiszen ugyan úgy működik mint az ottani töltő megoldása. Tehát fix feje a telefonban bedugva van és természetesen micro usb véggel is kapható. Ez a kopás és koszolódás problémáját azonnal meg is oldja, azon felül, hogy a használata minden eddigi megoldásnál kényelmesebb.

Tehát adott a mágneses kábel jelensége, ami elegáns és a legfrisebb trendeknek megfelelő innováción felül még gyors is. Használatával megelőzhetjük a sokszor sajnos elkerülhetetlen csatlakozó kopásból és koszolódásból adódó problémákat. Ami pedig a modern telefonok egyik népbetegsége.

Sok iphone és samsung tulajdonos panaszkodott már az egyes szervizeknek ezzel kapcsolatosan. Nah de ennek a mágneses kábel használatával egyszer s mindenkorra véget tudunk vetni.

Autóba jobb töltőkábel nem kapható

Vezetés közben sokszor egy piroslámpányi időnk van arra, hogy feltegyük mobilunkkat a töltőre. Ebbe a kis időbe pedig nem fér bele a kábellel történő bohóckodás. Nos a mágneses kábel esetében elegendő a készülék közelébe vinnünk a kábelt máris rá fog patanni a fejre. Így csak az usb töltőbe csatlakoztatásakor kell minimálisan figyelnünk rá.

A legtöbb ma kapható okostelefonnal használható gyors és innovatív megoldás. Amellyel hoszabb távra is tervezhetünk, mivel a kialakításából adódóan nem fog megtörni a fej.

Aki nem telefonnal, hanem tablettel használná szintén választhatja a mágneses kábelt, hiszen a megfelelő csatlakozófejjel a nagyobb akkumulátoros tabletek is kényelmesen használhatóak. Így élvezve az egyszerű és gyors használatból adódó lehetőséget. A legmodernebb új csatlakozós telefonokkal együtt is használható a megfelelő usb c mágneses kábel. 

Ha ilyen kábelt használunk, akkor a feledékenységből adódó problémákat is kiküszöbölhetjük. Azaz sokaknak megsérül a telefonja, mert töltés közben elfelejtik, hogy be van dugva a telefon és megindulnak anélkül, hogy a kábelt előtte kihúznák. Ilyenkor a mágneses fej elengedi a kábelt.  Ebből a fajtából több gyártó termékét is választhatjuk, melyeket olcsóbban és drágábban is beszerezhetünk. De ha vigyázunk rá, akkor a Magnetic X széria a legjobb ár / érték arányban.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük