Egyszerű probléma, mely meg tudja keseríteni az életedet!

Az ember amíg fiatal nem foglalkozik annak a lehetőségével, hogy lehet majd egy olyan időszak is az életében, amikor az egészsége már nem alapvető tulajdonsága lesz, hanem bizony küzdeni kell azért, hogy fájdalom és mozgásbéli nehézségek nélkül tudja élni a mindennapi életét. Én nem vetettem meg sosem a sportot és a mozgást, de nem is vagyok élsportoló. Azt gondolom, hogy mindig kellő mennyiségben volt az életemben a mozgás, nem vittem túlzásba, de nem is éltem mozgásszegény életmódot. Nekem mindig nagyon fontos az egyensúly, és ezt ezen a téren is igyekeztem fenntartani az életemben.

Ülőmunkát végzek viszont és itt kezdődtek a problémák. Azt gondoltam, hogy az ülőmunka mellett azért megfelelő mennyiségben mozgok, akkor nem lehet baj. A derékfájás azonban engem is elért. Persze próbáltam többet edzeni a derekamat, de nem igazán éreztem változást. Végül odáig fajult a dolog, hogy már annyira nagy fájdalmakkal küzdöttem, hogy a munkára sem tudtam koncentrálni, és eldöntöttem, hogy segítséget keresek ennek feloldására.

Nem szeretek orvoshoz járni, mondjuk gondolom nem sok ember van aki szeret, de éppen ezért először egy alternatív terápia lehetőségét kezdtem keresgélni. Olyan alternatív terapeutát kerestem, aki fel tudja oldani a derékfájás problémáját, vissza tudja adni az egészséges életemet, és tud technikát vagy gyakorlatot javasolni arra, hogy a derékfájás ne okozzon problémát számomra soha többet.

Hála a jó égnek a Lamiris masszázsszalon újpest egyik jól megközelíthető helyén fekszik és nagyon kellemes, otthonos környezetben egy alternatív mozgás és masszázsterapeuta várta segítséggel. Nagyon hálás vagyok Mariannak azóta is, hiszen havi egyszer ellátogatok hozzá, és az otthon végzett torna segítségével teljesen derékfájásmentes életet tudok élni. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha hasonló problémája van, akkor vegye fel vele a www.lamiris.hu oldalon a kapcsolatot mert nem fogja megbánni!