Egy csapat a sikerért

Ki az, ami a sportban nélkülözhetetlen? Ki az, aki folyamatosan a csapat sikerét helyezi előtérbe, és mindent megtesz azért, hogy a le a lehető legjobbak legyenek? Ki az, akinek az aranyérmet köszönheti a legjobb csapat? A válasz minden kérdésre nem más, mint az edző. Ő az a személy, aki mindig volt, van és lesz egy csapatnál, akin áll vagy bukik egy csapat sikere, aki a felelősséget a hátán cipeli. Így van ez egy vállalkozásnál is.

Mindig van valaki, aki a részletekre odafigyelve, mindent megtesz azért, hogy a csapatból a maximumot hozza ki, akinek a vállalkozás sorsa a szívügye. Mindkét esetben nehéz a döntés, hogy ki fog beválni, hogy ki lesz az, aki minderre tökéletes egy jó csapattal, illetve melyik az a csapat, aki képes minket a siker csúcsára eljuttatni egy megfelelő edzővel.  Ebben az esetben a legjobb, akit választhatunk a Kogwheel csapata, akik az egyéni coaching-on keresztül, a szakmai kompetenciák és a világos felelősség vállalás fejlődését támogatja. A coaching segíti a résztvevőket, hogy új megközelítésből szemlélve a konkrét helyzetet, sikeresen megtalálják a megoldást egy vagy több problémára, illetve hogy tudjanak alkalmazkodni a változásokhoz, miközben állandó öntanulási folyamat segítségével megismerje saját működését.

Célja mindennek a személyes teljesítmény, a felelősség és a motiváció növelése, valamint a megszerzett ismeretanyag gyakorlatba való átültetése. Az Action Learning Team Coaching pedig egy olyan fejlesztési módszer, ahol a részvevők együtt, egymástól tanulnak, miközben egy valós, aktuális munkahelyi problémát oldanak meg saját tapasztalataikon keresztül. Ezen coaching-ok által a jövőben a mi csapatunk is képes lesz minden akadályt leküzdeni, és bátran szembenézni minden kihívással. Ez az, amit egy edzőnek is biztosítani kell minden csapattagnak, nekünk pedig a kollégáinknak, hiszen így érhetjük el a legjobb eredményeket.