Az én választásom

Az ember néha két tűz közé kerül, és nem tudja mit tegyen. Persze ezt általában az életben előforduló családi, munkahelyi, vagy baráti társaságbeli vitákra szoktuk mondani vagy érteni, én most mégis egy hatalmas választásbéli nehézségre gondolok, amikor ugyanis a gépi hímzés és a szitanyomás között kellett döntenem a legújabb verseny befutó póló tekintetében.

Mindkét technikára rákerestem, mindkettő eredményt hosszasan nézegettem, és nagyon sokáig tanácstalan voltam, hogy vajon melyik is lenne jobb nekünk, az iskolai futóversenyünk, kvázi házi bajnokságunk befutó ajándékának. Először nagyon a hímzés mellett álltak az érveim magamban, de aztán teljesen átfordultak ezek a szitanyomás felé. Ekkor döntöttem úgy, hogy felkeresem a kivitelezőt, akit ajánlottak, a himezd.hu csapatát, és segítséget fogok kérni, legalábbis kikérem a véleményüket és a tanácsukat a dolgokról.

Közel százötven póló legyártásáról volt szó, és nem kis feladatnak tűnt számomra az, hogy mindegyik ugyanolyan eredménnyel, szépséggel és színekkel készüljön el, vagyis senki pólója ne különbözzön a másikétól. A partner azonban biztosított arról, hogy bármelyik technikára is esik a választás, garantált, hogy az összes póló egyformán szép és színes, minőségi és gyönyörű lesz. Mégis segítséget nyújtottak a minta tekintetében, ami tartalmazott olyan részleteket, amik miatt jobban ajánlott volt szitanyomással kidolgozni a termékeket.

Én pedig hallgattam rájuk, hiszen teljesen érthető és ésszerű volt, amit elmondtak nekem. Már nagyon várom, hogy kibontsam a pólókat és megnézzem őket. Már csak azt várom ettől jobban, hogy a gyerekek is birtokba vegyék ezeket a verseny befejeztével. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fognak örülni, és abban is, hogy naponta látom majd rajtuk ezeket a pólókat, mert fiatalosak, egyediek és nagyon szépek lesznek, biztosan elnyerik majd a gyerekek tetszését. Na és persze a tanárokét is, ez nem is lehet kérdés, hiszen mi is kapunk a szervezésért, lebonyolításért, és van, aki még a távot is teljesíteni fogja a gyerekekkel együtt.