A biztos igen

A karácsonyi őrület a jobbnál jobb lehetőségek tárháza, hogy olyan dolgokat vásároljunk, aminek szeretteink szívből örülnek majd. Lehet ez egy új telefon, számítógép, tablet vagy akár egy okosóra. Sokan, ilyenkor szánják el magukat életük egyik legnagyobb lépésére is, és kérik meg barátnőjük kezét, remélve, hogy egy boldogító igen lesz a feltett kérdésükre a válasz.

Egy biztos, hogy bármit is tegyünk vagy vegyünk, sose haszontalan dolgokra költsünk. Mindig ki kell puhatolni, ki mit is szeretne. Ez erőt próbáló feladat, mint ahogy az eljegyzési gyűrű megvásárlásánál is, hogy hogyan is szerezzük meg a pontos gyűrű méretet. Mindig a tökéletes ajándékot szeretnénk adni, hogy lássuk a másik arcán az őszinte örömöt. Szerencsémre én már tudtam, hogy a párom régóta kinézett egy Apple okosórát magának, de mindig csak ejtette a témát, hogy majd egyszer, ha lesz „felesleges” pénz rá.

Nos, a családtagoknak hála összefogtunk, és megvettük neki karácsonyra. Ezzel eddig nem is volt baj, de szerettem volna kicsit személyre szabott ajándékkal meglepni. Ezért a www.applewatchshop.hu oldalról rendeltem még hozzá néhány kiegészítőt, melyekről tudtam, biztosan imádni fogja őket. Az órát alapból bőr szíjjal vettem meg neki, de mivel együtt járunk edzeni, tudtam, hogy egy nyüstölhetőbb szíjnak is örülne, ezért vettem neki egy tépőzáras változatot, illetve még egy hétköznapibb, szilikon pántot is. Tudom, hogy sikerül majd óriási örömet okozni neki. A nagy kérdésre már igent mondott, hiszen pár hónapja jegyben járunk. Biztos vagyok benne, hogy most az órára is határozottan igent mond majd!